Romanul, călcâiul lui Ahile al UNPR

de | 10/03/2016 | Fără categorie

Membrii UNPR Neamț s-au decis: vor merge pe liste separate la alegerile locale din 5 iunie. Aceasta a fost dorința celor mai mulți membri ai organizației județene, susține Daniel Vasiliu, membru UNPR și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

În ceea  ce privește candidații partidului pentru funcția de primar în fiecare dintre orașele județului, la acest moment ”se analizează”. O situație mai specială pare a fi la Roman. ”Romanul este o vulnerabilitate pe care o putem transforma în avantaj. Vă spun sincer că suntem asaltați de persoane doritoare să adere la UNPR și să candideze. Dar este adevărat, va fi una dintre ultimele decizii. Este o vulnerabilitate. Iar cei pe care nu-I vedeți alături de noi este decizia lor, dar eu vă spun, din nou, fără a face paradă: per ansamblu, per total, pierderile sunt foarte mici”, a declarat senatorul Liviu Bumbu, președintele UNPR Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.