Traian Băsescu lansează candidații PMP Neamț

de | 22/03/2016 | Politică

Traian Băsescu, fostul președinte al României, va veni în județul Neamț. El va participa la evenimentul de lansare a candidaților Partidului Mișcarea Populară din județul nostru, eveniment ce va avea loc vineri după-amiază, începând cu ora 17.00, la cinema Dacia Panoramic din Piatra-Neamț.

”Vineri, 25 martie, este și sărbătoare mare, este Buna-Vestire pentru toți credincioșii ortodocși. Vreau să vă spun și să punctez că este un eveniment de lansare a candidaților pentru alegerile din 5 iunie 2016, un eveniment cu totul deosebit, dedicat membrilor și simpatizanților domnului președinte”, a afirmat Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț.

Simpatizanții din Roman ai fostului președinte Traian Băsescu pot cere sprijinul PMP Roman pentru a ajunge la Piatra-Neamț. ”Cei din Roman, care vor dori să participe la acest eveniment ne pot contacta în fiecare zi, de la ora 9.00 la ora 13.00, la sediul nostru din Alexandru cel Bun nr.1, pe drumul spre Episcopie, vis-a-vis de stația de taxi-uri. Acolo se pot înscrie și atunci putem organiza transport suplimentar pentru persoanele, pentru simpatizanții care vor să vină să-l întâlnească pe Traian Băsescu”, a precizat Constantin Iancu, președinte PMP Roman și candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.