Lucrări pe drumurile județene

de | 05/04/2016 | Fără categorie

Perioada ce urmează va fi una în care se va lucra pe drumurile județene. Conducerea Consiliului Județean Neamț a explicat că arterele rutiere reprezintă o prioritate. Unul dintre cele mai importante proiecte este cel referitor la reorganizarea intersecției de la Girov, o intersecție periculoasă, în care au avut loc multe accidente rutiere din cauza neacordării de prioritate.

”S-a aprobat în plenul Consiliului Județean să intervenim la această intersecție. Este un proiect prin care dorim să lărgim intersecția, acolo unde s-au produs foarte multe accidente, unde s-au soldat cu pierderea de vieți omenești. Punem accent pe partea de curățenie, igienizare a drumurilor, a șanțurilor, a podețelor… intervenim acolo pe tot ce înseamnă drumurile județene, să întreținem drumurile, să fim atenți la cum sunt puse indicatoarele rutiere, acolo unde lispesc, să fie completate, acolo unde trebuie, să fie vopsite, puse la loc vizibil”, a precizat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean(CJ) Neamț.

Preocupări din partea CJ Neamț în această perioadă există și pentru accesarea de proiecte de europene.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.