Peste 140 de nemțeni vor să fie polițiști

de | 05/04/2016 | Fără categorie

Peste 140 de de persoane s-au înscris, în prima zi în care a fost posibil acest lucru, pentru a participa la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț pentru ocuparea a 80 de posturi de agenți de poliție. Posturile vacante sunt pentru agenți de poliție exclusiv în mediul rural. Despre condițiile de înscriere, inroman.ro a scris aici: https://inroman.ro/2016/04/03/angajari-din-sursa-externa-80-de-politisti-pentru-judetul-neamt-3269/

Pentru ca oamenii să știe câtă concurență vor avea, întrucât înscrierea se face pentru un post – adică fiecare candidat trebuie să precizeze postul pentru care vrea să candideze –, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a decis să prezinte zilnic câte persoane s-au înscris. Astfel, doar luni, 4 aprilie, 143 de persoane au depus cereri de înscriere. Înscrierile se acceptă până vineri, 8 aprilie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.