A doua zi de Festival la Cercul Militar

de | 13/05/2016 | Fără categorie

A doua zi a Festivalului de teatru ”Dan Alecsandrescu” vine cu două piese de teatru pentru toate vârstele. La ora 17.00 începe piesa ”Pinocchio”, jucată deactorii Teatrului ”Traian Grozăvescu” Lugoj. La ora 18.15, teatrul ”Thetis” Medgidia va prezenta piesa ”Regele Lear în noaptea Revelionului”, după Tudor Popescu.

”Mă bucur mult că am reușit să organizăm această ediție și că am obținut finanțare și am putut să aducem șase trupe, de la caracal, Medgidia, Brașov, Fălticeni și Lugoj și nu numai. Anul trecut au fost doar trei trupe din cauza bugetului mic pe care l-am avut. Dorim ca acest festival să devină o tradiție, să existe foarte multe ediții și să bucurăm publicul romașcan cu piese de bună calitate, care să fie foarte mult gustate. Sperăm ca anul acesta să avem un public mult mai larg, să avem alături de noi mult mai mulți romașcani, deoarece mediatizarea a fost efectuată atât în presă, cât și prin social media”, a afirmat Camelia Duca, managerul trupei de teatru ”Dan Alecsandrescu”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.