Unde se întrerupe apa sâmbătă și duminică

de | 13/05/2016 | Fără categorie

În mai multe localități rurale din județ se va întrerupe furnizarea apei potabile sâmbătă, 14 mai, și duminică, 15 mai. Anunțul a fost făcut de compania ApaVital Iași, prin intermediul operatorului regional ApaServ.

”În scopul remedierii unei avarii apărută pe conducta de 1.000 mm diametru de pe firul II al aducţiunii Timişeşti – Iaşi, zona Soci – mal drept Moldova, de sâmbătă, 14 mai, ora estimată 00.00, până duminică 15 mai, ora estimată 24.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localităţile Păstrăveni, Iugani, Nisiporești, Barticești, Doljești, Oțeleni, Săbăoani, Adjudeni, Tămășeni, Brăești, Lungani, Sârca, Bîra, Rotunda, Butea, Buhonca și Buruienești. În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.