Atenție la țeapa cu curieri

de | 25/05/2016 | Fără categorie

În ultima perioadă au apărut mai multe sesizări online legate de un nou tip de țeapă. Infractorii specializați în țepe au pus la punct un nou sistem care vizează în special vânzătorii de produse electronice din mediul online, persoane fizice ce oferă spre vânzare în special laptopuri sau telefoane mobile scumpe. Ei urmăresc astfel de bunuri pe site-urile de anunțuri online, le comandă și apoi se prezintă la ușa vânzătorului ca fiind curierul venit să ridice produsul. Aceștia sunt îmbrăcați în uniforme și pot prezenta legitimații de curier, lasă un bon fals și ridică produsul spre livrare.

factura teapa curier

Dacă vă întâlniți cu astfel de situații și aveți suspiciuni cu privire la curier îl puteți verifica la dispeceratul serviciului de curierat. Dacă ați fost victima unei astfel de înșelătorii nu vă mulțumiți doar să scrieți pe site-urile de socializare, anunțați de urgență poliția.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.