Pierdută în pădure, cazată de un creștin

de | 03/06/2016 | Fără categorie

Joi seară, în jurul orei 18.30, polițiștii Postului de Poliție Valea Ursului au fost sesizați despre faptul că o femeie de 39 de ani s-a rătăcit în pădure, după ce a plecat la cules de ciuperci împreună cu alte două persoane. Polițiștii s-au organizat imediat în echipe de căutare, solicitând inclusiv sprijinul reprezentanților ISU din cadrul Primăriei Valea Ursului și au demarat verificările.

În cauză s-au mobilizat mai mulți voluntari de pe raza satului Muncelu de Jos care, împreună cu echipele de poliție, au căutat persoana dispărută până la lăsarea întunericului. Căutările au fost reluate în această dimineață, iar în jurul orei 8.30, persoana a fost identificată pe raza satului Muncelu de Jos. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că femeia s-a pierdut de grup în pădurea de la marginea localităţii de domiciliu şi, nemaicunoscând drumul de întoarcere, a mers spre localitatea Roşiori, județul Bacău, unde a fost găzduită peste noapte de un cetăţean. Totodată s-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.