Președintele CJ vrea întâlnire cu nemțenii care lucrează în străinătate

de | 12/08/2016 | Județean

Ionel Arsene, președintele Consiliului Judetean Neamt, invită pe toți nemțenii care locuiesc sau muncesc în străinătate, aflați în județ, la un dialog despre problemele cu care se confrunta aceștia în tară, însă și pentru a discuta despre perspectivele de dezvoltare ale județului. Președintele Arsene dorește sa le prezinte nemtenilor din diaspora proiectele pe care vrea sa le implementeze în Neamt și sa-i consulte în legătură cu acestea.

„Vreau ca toți nemțenii, fie că locuiesc în Neamt sau nu, să fie la curent cu toate planurile de dezvoltare ale județului. Vreau să mă consult cu toată lumea, sa cădem de acord împreună asupra planurilor de viitor ale acestui judet și fiecare sa contribuie la indeplinirea acestor planuri. Îmi doresc și voi reuși sa fac din Neamt un loc în care cei plecați să-și dorească să se întoarcă, iar celor care trăiesc aici să le fie drag să rămână„, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În cadrul întâlnirii, cei prezenți vor fi informați asupra surselor de finanțare disponibile în vederea deschiderii unei afaceri de reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regionala Nord-Est și de specialiști în absorbția fondurilor europene din cadrul Consiliului Județean. Întâlnirea va avea loc miercuri, 17 august, de la ora 14.00, în sala Calistrat Hogas a Consiliului Judetean, iar alături de președintele Arsene, se vor afla Vasile Asandei, director general al Agenției de Dezvoltare Regionala Nord-Est și Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.