Tractorist băut, răsturnat pe dig

de | 05/09/2016 | Județean, Rural

Oamenii legii au fost sesizaţi, vineri după-amiază, în jurul orei 18.43, prin apel la numărul de urgență 112, despre faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Tămășeni, în timp ce conducea un tractor agricol în afara localității Adjudeni, din cauza neatenţiei în conducere s-a răsturnat pe digul de protecţie al râului Siret. În urma răsturnării de pe dig, tractorul a luat foc, incendiu răspândindu-se pe o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată de pe dig, focul fiind stins de către pompieri.

În urma evenimentului, conducătorul tractorului a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie de alcool pur în aerul expirat de 0,55 mg/l. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi distrugere prin incendiere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.