Sute de romașcani la prima seară de film TIFF

de | 14/09/2016 | Local

Sute de romașcani au fost prezenți marți seară în centrul orașului pentru a vedea filmul proiectat în cadrul primei seri a Caravanei TIFF. ”Aventurile lui Nelly” a fost un film pentru tineri și adolsecenți, filmat în România. Totodată, producția cinematografică a adus în atenție o chestiune de interes: care sunt costurile reale ale unor investiții. În cazul filmului era vorba despre producția de energie prin hidrocentrală și sacrificarea unei comunități.

Spectatorii au gustat filmul și au umplut parcarea, dar și spațiul verde din apropierea fântânii arteziene. Cei mai mulți au venit de acasă cu pături, pe care le-au întins pe jos. Alții, care au prins loc pe scaune, s-au simțit aproape ca într-o sală de cinema, mai ales că au venit și cu popcorn sau alte  gustări.

În această seară, Caravana TIFF va proiecta filmul ”Profesorul de vioară”, începând cu aceeași oră, ora 21.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.