Bătut în plină stradă, în centrul orașului

de | 03/11/2016 | Local

Un bărbat din Roman a fost bătut în plină stradă, miercuri seară, după o șicană în trafic. Victima a ajuns la Spitalul Roman, după care, din cauza rănilor suferite la cap, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Romașcanii care așteptau miercuri seară autobuzul pentru a merge la muncă, au fost martori la o scenă de o violență greu de imaginat. Doi șoferi care păreau că se șicanează în trafic au oprit mașinile pe sensul de mers spre doi măgari, s-au dat jos și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, mai solid, l-a lovit puternic pe celălalt, dar ultimul pumn l-a pus la pământ pe șoferul care avea să ajungă la spital. După ce l-a pus la pământ, agresorul l-a tras pe bărbat mai aproape de marginea șoselei, după  care s-a suit în mașină și a plecat. Martorii au încercat să ajute victima și au stropit-o cu apă, dar fără rezultat.

A fost adus de un echipaj al Ambulanței la Centrul de Primiri Urgențe în stare comatoasă, confuz, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și cu amnezie posttraumatică. Prezintă, în urma consultului clinic, o plagă contuză parietală stângă, escoriații faciale, halenă alcoolică și contuzie toraco-abdominală, fără marcă traumatică vizibilă”, a afirmat dr. Oana Onu, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

După o eximare cu computerul tomograf, pacientul, care între timp își revenise și era conștient, a fost transferat la Iași.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că una dintre aceste două persoane a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman, iar celălalt tânăr a fost identificat, în cauză întocmindu-se un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.