Victorie de moral pentru handbalul romașcan

de | 06/11/2016 | Local

Noul antrenor de la CSM Roman a debutat cu o victorie pe banca tehnică. Gheorghe Covaciu a fost adus la Roman după ce conducerea clubului l-a demis pe antrenorul macedonian Andon Boshkovski, din cauza rezultatelor slabe, care au dus echipa până pe locul 10 în clasamenul Ligii Naționale.

Vineri după-amiază, CSM Roman a jucat acasă un nou meci din cadrul Ligii Naționale de Handbal feminin. Fetele de la Roman au reușit să treacă, în etapa a IX-a, de adversarele de la Universitatea Cluj, la o diferență  de două goluri. Partida a fost una echilibrată în prima repriză, dovadă și faptul că, la finalul celor 30 de minute de joc, tabela arată 14 –14.

Lucrurile s-au precipitat în a doua repriză, când handbalistele de la U Cluj au început în forță și au obținut diferențe de scor care îngrijorau atât antrenorii romașcani, cât și publicul care a umplut Sala Polivalentă. Situația s-a schimbat după ce Carmen Stoleru a reușit să egaleze (19 – 19), iar jucătoarele de la CSM Roman au continuat atacul la poarta adversă până au reușit, cu 30 de secunde înainte de fluierul final, să fie la distanță de trei goluri față de adversare.

Clujencele nu s-au lăsat și au mai înscris o dată, încercând chiar să reducă diferența la un singur gol, dar mingea a ajuns în poartă după ce arbitrii au fluierat finalul meciului. Meciul s-a terminat 27 – 25, victoria fiind una de moral pentru jucătoarele de la Roman. CSM Roman se află acum pe locul 9 în clasament. Următorul meci al CSM Roman va fi în deplasare, unde va întâlni duminică, 13 noiembrie, echipa CSM Cetate Devatrans.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.