Laurențiu Leoreanu: „Istoria României se leagă de istoria PNL, la fel ca Marea Unire”

de | 30/11/2016 | Local, Politică

În această zi specială pentru români, pentru romașcani și nemțeni, vreau să vă readuc aminte că astăzi, 1 Decembrie, suntem un singur trup şi un singur suflet. La Mulţi Ani români, La Mulţi Ani România!

Să nu uităm ce a însemnat acest moment pentru străbunicii și bunicii noștri, care au făcut eforturi și sacrificii că să avem parte astăzi de o Românie altfel. De asemenea, sunt mândru că istoria României se leagă de istoria PNL, la fel ca Marea Unire. Îmi doresc ca astăzi, când mai avem zece zile până când se va decide direcția în care va merge România în următorii patru ani să fim uniți, să alegem ca țara noastră să își stabilească cursul înainte, iar noi să avem parte de prosperitate, dezvoltare și pe cei dragi alături, ca să ne bucurăm împreună. La mulți ani!

Laurențiu-Dan Leoreanu, candidat PNL pentru Camera Deputaților

* acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.