Se eliberează cărți de identitate în weekend

de | 07/12/2016 | Administrație, Local, Politică

Cetățenii care au fost de curând să schimbe documentele de identitate le vor putea lua de la Direcția Persoanelor inclusiv la sfârșitul săptămânii, sâmbătă sau duminică. Pentru că duminică sunt alegeri, angajații acestei direcții vor veni la serviciu atât sâmbătă, cât și duminică.

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Roman anunță, cu privire la procesul electoral din data de 11 decembrie 2016, că se vor elibera actele de identitate și în zilele de sâmbătă și duminică, după următorul program: sâmbătă, 10 decembrie 2016, între orele 8.00 – 16.00, iar duminică, 11 decembrie 2016, între orele 7.00 – 21.00. Sâmbătă și duminică doar se vor elibera acte. Cei care au programări online sau au fost în această săptămână, e posibil să poată ridica sâmbătă sau duminică documentele”, a precizat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

Direcția de Evidență Informatizată a Persoanelor are un program similar la fiecare scrutin de alageri, indiferent de tipul acestora.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.