Cine va cânta la Roman în noaptea dintre ani

de | 29/12/2016 | Local, Util

Revelionul 2017 va fi marcat de un spectacol în centrul orașului, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori. Capul de afiș al petrecerii este Lora, dar romașcanii iubitori de muzică populară nu au fost nici ei uitați.

Lansăm invitația către romașcnai și către locuitorii din zona Roman metropolitan să participe la spectacolul de revelion 2017, organizat în Piața Roman-Vodă. Programul va debuta la ora 21.30, pe scenă urcând cântărețul romașcan Cristian Prajescu. De la ora 22.10 pe scenă se va afla ansamblul Mugurel din Republica Moldova. De la ora 23.00, pe scenă va urca Lora și formația, iar la ora 23.50 va fi alocuțiunea domnului primar, iar la ora 00.00 va începe un spectacol de artificii care va dura 15 minute”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

De la ora 00.15 va fi cea de-a doua parte a programului, susținut de ansamblul de muzică populară Mugurel care se va încheia la ora 1.00. Printre soliștii care vor urca pe scenă sunt și Rodica Buhna, Constantin Rotaru, Mihai Grosu. Prezentatorul evenimentului va fi Ionuț Dragotescu. La ora 23.30, pentru publicul din Piața Roman-Vodă va începe și distribuirea de gustări și șampanie.

program revelion

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.