Lucian Micu, îndemnat la traseism

de | 02/02/2017 | Local, Politică

O întâlnire pe chestiuni administrative ce s-a desfășurat, în urmă cu câteva zile la Primăria Roman, a avut și momente cel puțin surprinzătoare și pline de patos. Invitați la o întâlnire în care să vorbească despre problemele din oraș așa cum le văd ei, o parte dintre pensionari au încurcat ședința administrativă cu cea de partid.

Unul dintre pensionari a vorbit în numele mai multor  persoane: ”Sunt mesagerul celor mulți pensionari de la Casa Vârstnicului și vreau să vă transmit cele mai sincere și urări de bine din partea noastră. Să aveți toată încrederea că vom susține alegerea dumneavoastră”.

Alt pensionar a vrut neapărat să expună argumente pro traseism politic.  ”Acuma se vede vânzoleala asta politică, care cu care, care nu știu ce. Eu zic așa, că, în cazul în care….. și cred că o să vă sprijinim să vă alegem, dacă se pune problema să vă schimbați opțiunile politice pentru interesul orașului, cred că o s-o faceți. Pentru că, la urma urmei, doctrine de astea, de dreapta, de mijloc, de stânga; astea-s povești, nu avem doctrine.”

Lucian Micu nu a spus nici ”da”, nici „ba”, dar a precizat că ”cel mai important lucru este să înțelegem că în acest moment bugetul Romanului poate să suțină investițiile pe care le are în curs și vom veni și cu investiții noi și, cu siguranță, vom găsi și resurse pentru a obține finanțări și de la Guvernul României; pentru că Primăria Roman a mai fost, în trecut, în opoziție, și cu Consiliul Județean și cu Guvernul României și nu a fost absolut nicio problemă și nu au fost sincope în dezvoltarea orașului.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.