CSM Roman pierde la un gol în fața Danubius Galați

de | 14/02/2017 | Local, Sport

CSM Roman înregistrează o înfrângere frustrantă în fața uneia din echipele de la coada clasamentului, Danubius Galați. După ce a condus aproape tot meciul, cea mai mare diferență fiind la șapte goluri, CSM Roman pierde cu 26-27 în deplasare. Pentru al doilea meci consecutiv, jucătoarele echipei din Roman par că își pierd suflul pe final de meci. Ca și în cazul meciului cu CSM București, lotul de jucătoare a fost mai mic față de cel al adversarei, de data aceasta Danubius având cu șase jucătoare mai mult.

CSM Roman coboară în clasament pe poziția a VI-a, strângând 21 de puncte în 14 meciuri, până acum înregistrând șase victorii și trei rezultate de egalitate. Următorul meci se va disputa pe data de 18 februarie în Sala Sporturilor Roman la ora 12:30, adversară fiind HC Zalău, echipă aflată pe locul trei în clasament, dar pe care CSM a învins-o în ultimele patru confruntări. Meciul va fi transims live de Digi Sport.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.