Reducere la plata impozitului

de | 21/02/2017 | Administrație, Local

Primăria Roman acordă o bonificaţie de 10% tuturor romaşcanilor care îşi achită anticipat taxele şi impozitele pentru terenul, imobilul şi autoturismul deţinute. Dacă ești bun platnic, beneficiezi de reducere.

Ca în fiecare an, până la finalul primului trimestru, achitarea taxelor și impozitelor locale înseamnă și o reducere acordată de administrația locală. Cine-și achită taxele și impozitele locale până la data de 31 martie inclusiv, în totalitate, beneficiază de acea bonificație de 10% din valoarea acestora.

În cazul mijloacelor de transport hibride, impozitul se reduce cu minimum 50%, conform hotărârii Consiliului Local aprobate anul trecut, prin care s-au stabilit bonificațiile pentru 2017. Impozitele și taxele locale au, în acest an, aceeași valoare pe care au avut-o și anul trecut.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.