Bursa locurilor de muncă

de | 20/03/2017 | Economic, Județean

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț organizează, la începutul lunii aprilie, bursa generală a locurilor de muncă. Este prima bursă din an și se organizează la începutul primăverii, pentru că acum unele afaceri sezoniere își reiau activitatea.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vineri, 7 aprilie; activitate se va desfășura în Piatra Neamț la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogas”, în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46, iar în Târgu Neamț la Casa de Cultură din str. Ștefan cel Mare, nr. 60.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru angajatorii care au locuri de muncă vacanțe să facă o selecție a candidaților în mod profesionist; agenții economici sunt invitați la sediile agențiilor locale din cele trei orașe pentru a obține mai multe informații.

AJOFM Neamț poate organiza la nivel local la cererea pieței muncii și alte burse pe diverse meserii și sectoare de activitate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.