Bilete de tratament disponibile în patru stațiuni

de | 04/04/2017 | Județean, Social

Pentru a patra serie de tratament balnear aferentă anului 2017, pentru județul Neamț au fost repartizate 41 de bilete din care doar 28 bilete de tratament balnear au intrat în alocarea automată, pentru 13 bilete de tratament nefiind înregistrate solicitări. Pentru această serie, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 21 – 24 aprilie 2017, biletele de tratament au fost alocate în următoarele stațiuni în care Casa Natională de Pensii Publice deține în proprietate structuri de cazare, respectiv: Covasna, Nicolina, Pucioasa, Sărata Monteoru, Buzias și Amara.

Biletele de tratament balnear ce nu au intrat în alocarea automată asigură tratament balnear în următoarele stațiuni: Amara (3 bilete), Pucioasa (1 bilet), Sărata Monteoru (7 bilete) și 1 Mai Oradea (2 bilete). Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament. A cincea serie de tratament balnear va avea ca dată de intrare în stațiune data de 07 mai 2017.

De la începutul anului și până la această dată la Casa Județeană de Pensii Neamț au fost înregistrate 5126 cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.