„Primarii sunt dornici de foduri europene”

de | 04/04/2017 | Administrație, Politică, Rural

Senatorul PSD Dan Manoliu continuă să meargă la primăriile din județul Neamț și să se întâlnească cu reprezentanții administrațiilor locale. Parlamentarul a inițiat aceste întâlniri încă din prima lună de mandat și suține că vrea, prin aceste vizite, să ia contact direct cu problemele nemțenilor. În cea mai recentă vizită a sa, Dan Manoliu s-a întâlnit cu primarii din comunele Sagna, Stănița, Bâra și Doljești.

Așa cum am promis, voi face în continuare vizite de lucru în județul Neamț, pentru a mă întâlni cu toți reprezentanții autorităților publice locale, cei care îi reprezintă la nivel local pe cei care m-au învestit să îi reprezint în Senatul României. Am efectuat această deplasare pentru a purta discuții împreună cu primarii, consilierii locali, viceprimari sau secretari ai primăriilor respective, în legătură cu proiectele pe care doresc să le implementeze pentru comunitățile pe care le reprezintă, cât și greutățile pe care le întâmpină din punct de vedere administrativ și legislativ.
Am fost foarte bucuros să întâlnesc primari implicați, devotați și dornici să construiască și să realizeze proiecte frumoase în comunele lor. La  toate primăriile pe care le-am vizitat am constatat că aveau deja proiecte depuse pe Programul Operațional Regional, iar acum așteaptă cu interes să vadă lista proiectelor declarate eligibile pentru finanțare. Au fost depuse proiecte importante pentru aceste comunități, cum sunt reabilitarea școlilor și drumurilor din aceste comune
”, a afirmat Dan Manoliu, senator PSD.

Parlamentarul a precizat că va încerca să ajute comunitățile din județ, mai ales că face din partidul care se află acum la guvernare. ”Am promis să le acord în continuare tot sprijinul și suportul meu, să întreprind tot ceea ce este legal posibil pentru a ajuta comunele nemțene să se dezvolte și să înflorească acum, mai ales când sunt sprijinite și de un Guvern PSD competent și implicat în ridicarea nivelului de trai și dezvoltare a Regiunii Nord-Est. Așa cum am zis și în declarația politică din Senat, vremea județului Neamț pentru dezvoltare a venit!”

*acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.