Cristian Ghinea va planta arbori la Roman

34

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, revine la Roman, prima dată după campania electorală pentru alegerile parlamentare. Vizita lui Cristian Ghinea la Roman se va desfășura vineri, 7 aprilie.

Conform unui comunicat de presă emis de la cabinetul parlamentar al deputatului USR Iulian Bulai, ”deputații Cristian Ghinea și Iulian Bulai vor participa la o serie de evenimente în municipiul Roman. În prima parte a zilei, începând cu ora 10.00, este programată plantarea unor puieți de molizi în curtea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, în cadrul campaniei „Prețuiește viața, prețuiește natura!”, derulată de Primăria Roman în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului și Fundația Melchisedec. Totodată, cei doi deputați USR vor vizita pepiniera „Green Time”, un exemplu local de antreprenoriat social. În a doua parte a zilei, cei doi parlamentari îi așteaptă pe toți membrii și simpatizanții USR la o discuție deschisă despre politică, despre activitatea Uniunii Salvați România din Parlament, despre proiecte care pot schimba în bine România, despre proiecte de care județul Neamț are nevoie.”

Joi, 6 aprilie, cei doi parlamentari vor fi în județul Suceava, județ „adoptat” de către deputatul Iulian Bulai pentru a fi reprezentat în Parlament.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult