FOTO: înRoman.ro trage bine la țintă – două premii la Cupa Presei la tir

de | 06/04/2017 | Actualitate, Județean

Cotidianul independent înRoman.ro a obținut două premii la Cupa Presei la tir, organizată de reprezentanții Jandarmeriei Neamț. Cupa Presei la tir s-a desfășurat joi, 6 aprilie, în poligonul de la Gâdinți și a reunit 15 jurnaliști din județ. Probele au fost gândiție inițial de organizatori separat pentru fete și băieți. Astfel, premierea s-a făcut ca urmare a rezultatelor obținute de fete pentru că au tras la țință cu pistolul Carpați, iar băieții au fost premiați pentru că au tras la țintă cu pistolul-mitralieră. Dar jurnaliștii au insistat să tragă cu ambele arme și rezultatele au dovedit că au fost fete care au avut punctaj mai mare la proba cu pistolul mitralieră decât băieții. Un alt aspect interesant a fost acela că, pentru stabilirea câștigătorilor la proba cu pistolul mitraieră a fost nevoie de baraj, fiindcă, inițial, trei participanți au obținut același număr de puncte: 46.

Mă bucur că am reușit să desfășurăm această activitate frumoasă, într-o zi la fel de frumoasă, cum ne-am doarit-o, de altfel. Am  organizat Cupa Presei la tir cu ocazia Zilei jandarmeriei Române. Această zi festivă am sărbătorit-o trei zile, ca în poveste: prima zi a fost o ședință festivă, urmată de construirea unei troițe la sediul Inspectoratului de Jandarmi Neamț; a doua zi a fost o zi destinată porților deschise; iar ultima, și nu cele din urmă, ziua destinată dumneavoastră, colaboratorilor noștri”, a afirmat maiorul Radu Olariu, inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Neamț.

În funcție de rezultatele pe care le-ați obținut, ați putea face cu brio unor misiuni, ați putea fi colegii noștri”, a spus locotenentul Marius Gămănuț, prtătorul de cuvânt al IJJ Neamț, înainte de a înmâna premiile.

Clasamentul la proba cu pistolul Carpați este următorul:

  • Andreea Vătămânescu (RomanTv) – locul I
  • Gianina Buftea (Mesagerul de Neamț) – locul II
  • Teodora Baciu (înRoman.ro & Tv TopAll) – locul III

Clasamentul la proba cu pistolul mitralieră (după baraj) este următorul:

  • Laurențiu Mandache (TeleMold) – locul I
  • Cirpian Terente (Realitatea) – locul II
  • Gabriel Baciu (înRoman.ro ) – locul III

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.