Lucian Micu: „Sunt foarte nemulțumit de asfaltare”

de | 02/05/2017 | Administrație, Local

Vineri, 28 aprilie, operatorul de la TV TopAll, care voia să filmeze cum se asfaltează în oraș, a fost înjurat de patronul firmei IMROM SA, Mihai Haivas. Incidentul nu a rămas fără ecou și mulți jurnaliști din presa județeană, dar și din cea regională, au reacționat din solidaritate de breaslă. Primarul Lucian Micu a declarat, la rândul său, că asemenea atitudine trebuie sancționată. Declarația lui Lucian Micu poate fi edificatoare și în ceea ce privește atitudinea constructorului. Lucrarea realizată este, după cum spun romașcanii care au circulat în zonă și după cum a confirmat și reprezentantul administrației locale, de proastă calitate și atunci s-ar explica de ce contructorul nu voia să fie filmat în timp ce lucra pe domeniul public.

Voi fi ferm atâta timp cât voi fi primar al municipiului Roman și vreau să înțeleagă toți constructorii de pe raza municipiului Roman: nu voi face rabat la calitatea lucrărilor. Am avut o discuție și în ședința operativă de dimineață, în care le-am adus la cunoștință colegilor că sunt foarte nemulțumit de modul în care s-a realizat lucrarea de asfaltare pe fosta stradă Florilor și am cerut imperios colegilor cu atribuții în domeniu să nu semneze niciun proces verbal de recepție a acestei lucrări până când strada nu va fi conformă. Cu riscul ca acest constructor să mai toarne încă o dată această stradă. Nu mă interesează. Și, de asemenea, nu sunt de acord nici cu limbajul pe care l-a folosit acest contructor față de colegi de-ai dumneavoastră din mass-media; el, ca beneficiar al unor lucrări din fonduri publice trebuie să înțeleagă că trebuie să fie un partener al Primăriei și trebuie să se comporte cum se cuvine. Drept pentru care voi avea o discuție foarte serioasă cu el în cursul zilei de astăzi pentru a clarifica și aceste lucruri. Și aici nu mă refer doar la lucrările de pe strada Florilor, ci vreau să fie un semnal de alarmă pentru toate lucrările care se fac pe raza municipiului Roman, indiferent de constructor”, a precizat Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.