Cristian Bușoi a venit la Roman pentru Lucian Micu

de | 26/05/2017 | Local, Politică

Europarlamentarul Cristian Bușoi a venit la Roman pentru a-l susține pe Lucian Micu. Eurodeputatul susține că nu este important doar pentru județul Neamț ca Romanul să aibă, în continuare, o administrație liberală. Cristian Bușoi a adăugat că Lucian Micu are și va avea parte de sprijin atât de la București, cât și din partea europarlamentarilor liberali.

Este extrem de important pentru Partidul Național Liberal, nu doar în județul Neamț, ci și la nivel național să continuăm să avem o administrație a PNL, o administrație liberală în Roman. Cred că trebuie continuate proiectele bune pe care lea făcut domnul primar Leoreanu, cred că multe din realizările Romanului i se datorează; de altfel, este o persoană, este un om politic apreciat și susținut de cetățenii din Roman și cel mai bun lucru pentru continuarea dezvoltării acestei localități extrem de importnate, nu doar pentru Neamț, ci și pentru România este să avem o continuitate. Și candidatul sprijinit de domnia sa, candidatul sprijinit de PNL, candidatul nostru, domnul Lucian Micu să obțină votul de încredere al cetățenilor care vor veni să voteze în 11 iunie. Domnul Micu, cred că deja toată lumea a înțeles că este nu doar un om tânăr, este un om foarte priceput, este un om serios, este un om care cunoaște deja bine administrația.”

europarlamentar Cristian Bușoi, secretar general interimar PNL

Cristian Bușoi a spus că va colabora cu Lucian Micu pentru a atrage fonduri direct de la Bruxelles

Municipiul Roman a pornit în urmă cu ceva timp pe un drum al dezvoltării, ne dorim să continuăm pe acest drum al dezvoltării și acest lucru se poate face, bine-nțeles, inclusiv prin proiectele cu finanțare europeană pe care municipiul Roman le va accesa în continuare, proiecte care sunt depuse, de aceea este foarte bine să avem această legătură strânsă și cu europarlamentarii Partidului Național Liberal, astfel încât proiectele noastre să aibă susținere și viabilitate în implementarea acestora. Mă simt foarte bucuros să am alături de mine așa o echipă, mă simt mai încrezător decât eram până acum, să văd că există și susținere națională în aceea ce privește candidatura mea și vreau să vă asigur că voi face tot ce este posibil astfel încât municipiul Roman să rămână un municipiu de dreapta, să rămână al PNL.”

Lucian Micu, candidat PNL pentru Primăria Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.