Marius Neculai: „Proiectul meu are la bază dialogul cu romașcanii”

de | 26/05/2017 | Local, Politică

Economistul Marius Neculai, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman la alegerile parțiale din data de 11 iunie, îi îndeamnă pe romașcani să citească proiectul său pentru oraș, proiect care se află pe site-ul mariusneculai.ro. Proiectul cuprinde zece puncte privind dezvoltarea infrastructurii, realizarea de investiții cu impact și măsuri economice. Proiectul a fost realizat ca urmare a dialogului cu romașcanii și are susținerea Guvernului și a Consiliului Județean.

A fost o perioadă plină de activități și în care am luat pulsul orașului. Zi de zi m-am întâlnit cu zeci de romașcani care mi-au prezentat problemele lor, ceea ce își doresc de la viitorul primar și cum văd ei Romanul în următorii ani. Am vorbit cu tineri, cu antreprenori, cu pensionari, cu artiști și romașcani din multe alte domenii de activitate. I-am ascultat pe fiecare în parte și mi s-a confirmat, încă o dată, că cetățenii doresc o administrație locală mai eficientă, că vor ca investițiile din oraș să fie realizate cu respect pentru banul public și au nevoie ca ai lor copii și nepoți să găsească în Roman toate condițiile pentru a ramane acasă. Ceea ce îmi propun pentru municipiul Roman se află în programul meu, pe care îl puteți descărca de pe site-ul: mariusneculai.ro”.

La o parte dintre problemele sesizate de romașcani, s-au căutat solutii prin apelarea la specialiștii din domeniu.

Cu ajutorul colegilor mei am adus la Roman doi dintre miniștrii cabinetului Grindeanu. Domnul Florian Bodog, Ministrul Sănătății, a vizitat Spitalul de Psihiatrie și Spitalul Municipal de Urgență Roman. Domnul Gabriel Petrea, Ministrul Dialogului Social, a participat la o ședință a Comisiei de Dialog Social și la o întâlnire cu ONG-urile din județ. Rezultatele acestor vizite se vor observa în curând. Nu mă voi opri aici și voi invita la Roman, de fiecare dată când se va ivi ocazia, oameni care pot spijini orașul, într-un fel sau altul.”

Marius Neculai este încrezător că romașcanii vor alege cel mai bun candidat, care are cel mai realist program pentru Roman.

Urmează două săptămâni în care voi continua să le prezint romașcanilor proiectele mele pentru oraș și apoi va veni rândul cetățenilor să decidă. Deschiderea cetățenilor în perioada strângerii de semnături pentru depunerea candidaturii mă face să fiu încrezător că Romanul va merge de la bine, spre mai bine!”

*acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.