Parcarea etajată de la piață inundată de o conductă fisurată

de | 03/06/2017 | Actualitate, Local

Zona din Piața Mare în care se află parcarea etajată a fost inundată din cauza unei conducte fisurate ce aparține ApaServ. Astfel, toți romașcanii care au mers la piață sâmbătă dimineață au trebuit să facă acrobații pentru a evita un mic pârăiaș ce s-a format începând de la parcarea etajată și coborând strada Sucedava, spre Favorit. Cei mai afectați au fost cei care au avut mașinile parcate în locurile special amenjate deoarece era cea mai afectată zonă iar pentru accesul în zonă nu scăpa nimeni fără să se ude la picioare.

inundatie conducta sparta piata mare 2210

ApaServ susține că avaria s-a produs în jurul orei 05:00 și că s-a spart o coloană de 400 mm, coloană care nu face parte din lucrarea nouă, cea prin care s-au deviat rețelele de utilități la momentul construirii parcării etajate, ea fiind o coloană mai veche ce transportă apă dinspre gară spre Episcopie. S-a luat decizia opririi pompelor care dau presiune apei, romașcanii din zonă având presiune scăzută la robinet sau, dacă locuiesc la etajele superioare, chiar deloc.

inundatie conducta sparta piata mare 2214

Oamenii sunt nemulțumiți considerând că aceste pierderi vor fi suportate de ei și că reprezentanții ApaServ nu au fost mai prompți în rezolvarea problemei.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.