Romașcanii din diaspora sunt invitați la o întâlnire cu primarul

93

Conducerea Primăriei Municipiului Roman îi invită pe romașcanii din diaspora la o întâlnire deschisă, programată a avea loc joi, 24 august 2017, de la ora 10.00,  în sala de ședințe a instituției. Evenimentul va fi organizat în preambulul festivalului dedicat celor care lucrează în străinătate și vin acasă doar în concediu.

În cursul lunii august vom organiza mai multe evenimente cu și pentru romașcanii care, din diverse motive, au decis să plece în alte țări și care, în acest fel, sunt invitați să se reconecteze cu comunitatea locală. Dorim să identificăm așteptările și interesul diasporei în a se implica în dezvoltarea orașului. Vreau să le transmit romașcanilor de pretutindeni că Romanul  înseamnă pentru noi toţi acasă, iar eu îmi afirm întreaga disponibilitate de a-i sprijini. Oraşul nostru este într-o continuă transformare şi doresc să îi avem alături și pe romașcanii ce lucrează peste hotare, pentru că experiența și ideile lor pot contribui la dorința comună, ca Romanul să fie un oraș modern și european.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Conducerea Primăriei municipiului Roman va invita la întâlnire și specialiști în accesarea de fonduri europene. Manifestările dedicate diasporei se vor derula sub egida RePatriot, proiect de repatriere prin antreprenoriat la care municipiul Roman a aderat începând cu acest an.

*fotografia este de la o întâlnire similară, ce a avut loc la Primăria Roman în august 2016

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult