Discuții despre un dispecerat ApaServ la Roman

de | 05/09/2017 | Administrație, Local, Social

Primarul Lucian Micu va purta o discuție, săptămâna viitoare, cu directorul general al companiei ApaServ pentru reînființarea dispeceratului la Roman și asigurarea, în regim de ”consemn la domiciliu”, a unei echipe de intervenții și pe timp de noapte.

Edilul a anunțat această intenție după ce demisolurile de la vilele 1 și 2 din bulevardul Republicii au fost inundate. Acest lucru s-a întâmplat la sfârșit de săptămână, iar oamenii s-au plâns că cei de la ApaServ nu au trimis nicio ecipă, pe motiv că nu au echipe de intervenție pe timp de noapte.

Am discutat cu mai mulți cetățeni și mi-au reclamat faptul că nu pot comunica cu angajații de la dispeceratul de la Piatra Neamț, în sensul că problemele lor nu sunt rezolvate sau nu se intervine cu prioritate la apelurile venite din Roman. Înțeleg preocuparea managerilor companiei de a scădea costurile, dar consider că reînființarea dispeceratului de la Roman este obligatorie. În același timp, lipsa unei echipe de intervenții pe timp de noapte mi se pare o greșeală de management, avariile neținând cont de oră. Nu putem să-i lăsăm pe oameni cu dejecțiile peste noapte în casă! În Primăria municipiului Roman există o echipă de responsabili care, la orice oră din zi sau noapte, intervine în caz de nevoie. Am încredere că voi găsi înțelegere la conducerea ApaServ, pentru ca romașcanii să fie tratați cu același respect ca ceilalți locuitori ai județului.”

primarul Lucian Micu

În același timp, conducerea administrației publice locale va relua și discuțiile privind urgentarea lucrărilor de acoperire a gropii de la avaria produsă lângă parcarea etajată de la Piața Centrală, trecând de la momentul intervenției mai mult de trei luni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.