Un șofer băut a făcut praf trei mașini

de | 07/09/2017 | Actualitate, Rural

Un tânăr de 26 de ani din Iași a avariat trei mașini, inclusiv cea pe care o conducea, după ce a provocat un accident rutier pe DN 2, în afara localității Gherăeștii Noi.

Evenimentul rutier s-a produs joi dimineață, în jurul orei 5.55. Tânărul conducător auto, care se afla la volanul unui autoturism Audi, a vrut să depășească un taxi. Nu a estimat, însă, dorect distanța, a acroșat taxiul, apoi a fost proiectat într-un autoturism parcat în fața unei porți.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a celui care a provocat accidentul și avarierea celor trei autoturisme. Polițiștii au întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului și continuă cercetările. Inițial, tânărul a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a revenit singur, la sosirea oamenilor legii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.