Polițiștii au bătut la porțile nemțenilor

de | 04/10/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii nemțeni au bătut pe la porțile locuitorilor județului, miercuri, în cadrul unor activități de informare și prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. Oamenii legii i-au informat pe cetățeni cu privire la modalități de săvârșire a infracțiunilor de furt și înșelăciune, tocmai pentru ca persoanele să prevină o posibilă victimizare a lor sau a celorlalți din jur.

Polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică au distribuit pliantele realizate în cadrul Campaniei de prevenire a infracțiunilor de înșelăciune prin metoda “Accidentul”, alături de factorii poștali, partenerii acestei campanii.

Totodată, prin contactul direct dintre cetățeni și oamenii legii au fost aduse în atenție comportamentul unor persoane suspecte, în așa fel încât localnicii să sesizeze prezența acestora în comună, pentru a fi verificate și evitate orice posibilități de săvârșire a unor infracțiuni contra patrimoniului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.