Ce pregătește Primăria Roman pentru sărbătorile de iarnă

70

Mai sunt două luni și câteva zilepână la Crăciun, dar autoritățile locale se gândesc deja la ceea ce vor pregăti pentru acea perioadă a sărbătorilor de iarnă. Cele mai multe activități vor avea loc în centrul orașului.

Pregătirile vor începe după ce se va termina târgul MagiaToamnei, organizat începând de joi, 12 octombrie și până duminică, 15 octombrie.

Odată cu finalizarea acestui târg va începe programarea activităților pentru Crăciun. Începând cu 1 decembrie va fi pus în funcțiune patinoarul, dar va începe și târgul de Crăciun, iar zona va beneficia de Wi-Fi gratuit. Târgul de Crăciun va avea 20 de căsuțe pentru comercializarea de produse și căsuța lui Moș Crăciun. Vrem un târg modern, occidental, așa cum vedem în alte orașe, dar cu păstrarea proporțiilor.
Lucian Micu, primarul municipiului Roman
Patinoarul va fi amenajat în parcarea de la Colegiul Național „Roman Vodă” – Muzeul de Artă și va oferi spre închiriere 150 de perechide patine; târgul de Crăciun va fi tot în Piața Roman Vodă, pe trotuar, fără a afecta circulația pe bulevardul Roman Mușat.
Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.