Ce pregătește Primăria Roman pentru sărbătorile de iarnă

de | 12/10/2017 | Actualitate, Administrație, Local

Mai sunt două luni și câteva zilepână la Crăciun, dar autoritățile locale se gândesc deja la ceea ce vor pregăti pentru acea perioadă a sărbătorilor de iarnă. Cele mai multe activități vor avea loc în centrul orașului.

Pregătirile vor începe după ce se va termina târgul MagiaToamnei, organizat începând de joi, 12 octombrie și până duminică, 15 octombrie.

Odată cu finalizarea acestui târg va începe programarea activităților pentru Crăciun. Începând cu 1 decembrie va fi pus în funcțiune patinoarul, dar va începe și târgul de Crăciun, iar zona va beneficia de Wi-Fi gratuit. Târgul de Crăciun va avea 20 de căsuțe pentru comercializarea de produse și căsuța lui Moș Crăciun. Vrem un târg modern, occidental, așa cum vedem în alte orașe, dar cu păstrarea proporțiilor.
Lucian Micu, primarul municipiului Roman
Patinoarul va fi amenajat în parcarea de la Colegiul Național „Roman Vodă” – Muzeul de Artă și va oferi spre închiriere 150 de perechide patine; târgul de Crăciun va fi tot în Piața Roman Vodă, pe trotuar, fără a afecta circulația pe bulevardul Roman Mușat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.