Autobuzul se va aștepta tot în ploaie și vânt

28

Amenajarea stațiilor de autobuz nu reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală. Asta reiese dintr-o discuție care a avut loc între un consilier local și primarul municipiului, la punctul „diverse” al ședinței ordinare a Consiliului Local Roman de marți, 31 octombrie.

Consilierul social-democrat Eugen Pătrașcu a adus în discuție situația călătorilor care stau în stația de autobuz de la Tic-Tac, expuși tuturor intemperiilor.

Acolo sunt două bănci, dar stau oamenii în ploaie, în vânt, trebuie făcut ceva și cred că se poate face.”

Eugen Pătrașcu, consilier local PSD

Eu știu că acolo este ceva amenajat, poate nu este suficient, mai ales la anumite ore din zi. Noi am făcut anul acesta la platforma Primăriei o stație de autobuz pentru a ne da seama cam care ar fi costurile și timpul de execuție. După ce vom finaliza și ceea ce înseamnă transport public local, pentru că prima dată ne gândim la romașcanii noștri, putem, ulterior, să extindem și acel loc.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Chestiunea stațiilor de autobuz a mai fost discutată și în trecut, mai ales în campaniile electorale. Însă, campaniile au trecut, iar romașcanii nu au nici stații de autobuz acoperite și nici un transport public în comun eficient.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.