Gerul a anulat lucrările la rețeaua de energie electrică din oraș

de | 26/02/2018 | Local, Util

Compania care se ocupă de administrarea rețelei de distribuție a energiei electrice a precizat, la solicitarea înRoman.ro, că lucrarea programată pentru marți, 27 februarie, pe mai multe străzi din municipiul Roman, a fost anulată din cauza codului portocaliu de frig.

Inițial, romașcanii de pe șase străzi din oraș ar fi trebuit să rămână fără energie electrică timp de șase ore, cât ar fi durat lucrarea programată.

Decizia de anulare a lucrării până la o dată optimă și pentru echipele de intervenție, dar și pentru consumatorii afectați, a fost luată în cursul zilei de astăzi.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca