Multe evenimente nedorite la sfârșit de săptămână

de | 26/02/2018 | Actualitate, Județean

Sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiata fost unul marcat de numeroase evenimente nedorite. Două accidente rutiere, produse în Cordun, respectiv Ion Creangă, s-au soldat cu persoane rănite.

Cele două evenimente rutiere au avut loc sâmbătă, 24 februarie. În localitatea Cordun, o tânără de 21 de ani a condus un autoturism pe strada Vasile Alecsandri și nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, fapt pentru care a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un podeţ din beton. În urma impactului, tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte două persoane au fost rănite după ce au fost impicate într-un accident la Averești, în comuna Ion Creangă. Un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, a condus un autoturism pe DC 79, din comuna Ion Creangă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus. În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 42 de ani, dar și pasagera din acest auto, o femeie de 37 de ani, ambii din localitatea Ion Creangă, au fost răniți ușor, prezentând traumatisme și contuzii minore. În cauză continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte evenimente au solicitat prezența și intervenția echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Sâmbătă, 24 februarie, o tânără de 16 ani a înghițit un pumn de medicamente, după o ceartă în familie. Din fericire, tentativa de suicid nu a avut succes, iar adolescenta a fost transportata de un echipaj cu medic la Centrul de Primiri Urgențe Roman. Tot sâmbătă, un tânăr de 34 de ani din Buruienești a fost găsit spânzurat, iar duminică, 25 februarie, cadrele medicale au intervenit la două accidente rutiere în Roman, respectiv Horia. Pacientul din Roman a refuzat transportul la spital, dar persoana rănit în accidentul din Horia a fost transportată la unitatea spitalicească cu policontuzii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.