Exercițiul de Ziua Protecției Civile, amânat

de | 27/02/2018 | Actualitate, Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț anunță că, avându-se în vedere avertizarea meteorologică cod portocaliu de frig, emisă de către Administrația Națională de Meteorologie și valabilă în perioada 26 februarie – 01 martie, exercițiul de evacuare privind modul comportare al copiilor și adulților pe durata și după producerea unui seism, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, din data de 28 februarie, se suspendă.

În acest context, exercițiul se va organiza și desfășura în data de 07 martie. În exercițiul care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, elevii ar fi trebuit să iasă din clase. Exercițiul a fost programat inițial pe 28 februarie fiindcă în această dată se sărbătorește Ziua Protecției Civile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.