Victime ale lipsei de aderență în cartierul Nicolae Bălcescu

de | 27/02/2018 | Actualitate, Local

Lipsa de aderență a făcut astăzi victime, în cartierul Nicolae Bălcescu, pe strada Bogdan Dragoș, în zona „3 Pitici”. Șoferul unui autoturism Dacia Logan MCV a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și a lovit cu partea dreaptă un copac de pe margine. Șoferul a ieșit singur din mașina, dar pasagera din dreapta a avut nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a putea fi scoasă din autovehicul. Din fericire, primele investigații arată că nici șoferul și nici pasagera nu ar fi suferit răni majore. Șoferul a fost testat aparatul alcoolscopic și rezultatul a fost negativ.

accident Nicolae Balcescu DSC0493 accident Nicolae Balcescu DSC0494 accident Nicolae Balcescu DSC0495 accident Nicolae Balcescu DSC0497 accident Nicolae Balcescu DSC0498 accident Nicolae Balcescu DSC0499

Video (sursa roman24.ro)

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.