Romașcanilor le place la iarbă verde: toate foișoarele au fost ocupate

60

Administrația publică locală a anunțat că în prima săptămână în care a fost deschisă zona de picnic, foișoarele din ștrand au fost la mare căutare. Astfel, sâmbătă, 14 aprilie, au fost închiriate 14 foișoare, în timp ce duminică au fost închiriate 30 de foișoare.

Primarul Lucian Micu a precizat că deja au fost făcute rezervări pentru închirierea foișoarelor în ziua de duminică, 22 aprilie. Prin urmare, cei care doresc să știe sigur că au un foișor pentru grupul lor, pot face rezervări la numerele de telefon 0233.278.333 sau 0786.450.754.

Foișoarele cu cu 6 – 8 locuri pot fi închiriate contra sumei de 20 lei/ 4 ore, iar foişoarele cu 12 – 14 locuri se pot închiria cu 32 lei/ 4 ore, fiind asigurat accesul la utilităţi şi grătar. După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 5 lei/oră (pentru foişoarele cu 6-8 locuri) şi 8 lei/oră (pentru foişoarele cu 12-14 locuri). 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult