Se caută tineri cu idei de premiat

de | 26/04/2018 | Economic, Local, Util

Tinerii romașcani care vor să pornească pe propriul drum și să deschidă un start-up au șansa ca investiția inițială să o câștige în cadrul unui program. Sâmbătă, 28 aprilie, în intervalul 12.00 – 15.00, la KULT Hub va avea loc Atelierul de Antreprenoriat Future Makers 2018. Evenimentul este organizat la KULT Hub Roman, iar pentru a se înscrie, tinerii pot intra pe pagina evenimentului.

Conform ogranizatorilor, Future Makers invită tinerii pasionaţi de antreprenoriat şi de viitor să îşi pună ideile în aplicare în cadrul atelierelor de antreprenoriat şi în cadrul competiţiei de idei de business, cu premii de 20.000 de euro. Înscrierile se fac prin intermediul site-ului www.futuremakers.ro, secţiunea Aplică, până pe 20 mai.

În cadrul Atelierului de Antreprenoriat din Roman din 28 aprilie, tinerii din județul Neamț vor găsi un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie construite astăzi, care să fie sustenabile în viitor. De asemenea vor afla mai multe despre cum pot aplica în competiţie şi ce tipuri de idei căutăm la Future Makers.  Alături de echipa Future Makers vine la Roman şi Eliza Chirilă, Director Executiv al Consiliilor Americane pentru Educație Internațională.

Programul este finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, o iniţiativă a World Economic Forum. Mai multe detalii despre atelierele de antreprenoriat şi competiţie pe www.futuremakers.ro sau contactând-o pe Loredana Urzică loredana@futuremakers.ro, 0757185781.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.