Pompierii nemțeni caută un specialist în TIC

de | 26/04/2018 | Județean, Util

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al județului Neamț scoate la concurs, prin încadrare directă, următorul postul de subofițer tehnic principal din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentul Tehnologia Informației.

Înscrierile pentru concurs/examen se vor face în fiecare zi lucrătoare în perioada 26 aprilie – 3 mai 2018, în intervalul orar 09.00 – 15.00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Cuejdi, nr. 34.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică – prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probe de selecţie, criteriile de departajare, tematica și bibliografia, cât și informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs pentru fiecare post în parte, pot fi obţinute de la structura de Resurse Umane a unităţii, telefon 0233/216816 sau 0233/216815, interior 27127, sau pe site-ul unității, la secțiunea Cariera/Anunţuri angajare, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.