Târg de oferte pentru viitorii liceeni

de | 26/04/2018 | Educație, Local, Util

Inspectoratul Școlar Județean Neamț organizează vineri, 27 aprilie, în intervalul orar 11.00 – 15.30, Târgul „Oferta educațională 2018-2019”, la Colegiul Național „Roman Vodă” Roman.

Unitățile de învățământ de nivel liceal din județul Neamț își propun să atragă cât mai mulți vizitatori, prin inițierea de conversații între elevii participanți, despre serviciile educaționale oferite, curriculum școlar, activități extracurriculare, activități extrașcolare, proiecte și programe naționale și europene, și diversificarea materialelor de prezentare.

Vor fi oferite informații despre numărul locurilor disponibile în licee, mediile de admitere din anii anteriori, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii și istoricul instituțiilor de învățământ.

Astfel, elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Neamț, modalitățile de admitere, sistemul de notare și obiectivele propuse de fiecare instituție.

Un astfel de eveniment va avea loc mâine, tot de la aceeași oră, la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț și Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu-Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.