Concurs al Clubului Copiilor Roman: „Muzica e viața mea!”

de | 08/05/2018 | Educație, Local

Clubul Copiilor  Roman, în parteneriat cu Primăria municipiului Roman, îi invită pe elevii cu cu vâsrte între 5 și 19 ani să participe la Festivalul-concurs  regional de muzică ușoară ”Muzica e viaţa mea!”. Competiția va avea loc sâmbătă, 19 mai, începând cu orele 08.30, în sala de festivități a Primăriei Municipiului Roman. Concursul se adresează elevilor din Palatele Copiilor, Cluburile Copiilor, școlile, liceele și grădinițele din județul Neamț și din țară şi se desfăşoară pe două secțiuni:

  • desfășurarea propriu-zisă a festivalului (secțiunea LIVE) ce va avea loc pe data de 19 mai, începând cu orele 08.30 în sala defestivităţi a Primăriei Municipiului Roman;
  • secțiunea ONLINE.

La acest festival pot participa solişti vocali cu vârsta cuprinsă între 5 și 19 ani, ce vor fi împărțiți pe următoarele categorii: 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-16 ani, 17-19 ani.

Conform regulamentului, fiecare unitate de învățământ poate participa cu maximum doi concurenți la fiecare categorie de vârstă. Ordinea intrării în scenă va fi anunțată pe data de 18 mai, ultima zi de înscriere fiind joi, 17 mai.

În cadrul desfășurării propriu-zise a festivalului se vor acorda premii în bani oferite de Primăria Municipiului Roman, cupe, medalii, diplome pentru locul I, II, III și mențiune, diplome de participare tuturor concurenților, adeverințe tuturor cadrelor didactice coordonatoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.