O profesoară de la CNRV, premiul I la conferința națională PERFORMED

960

O studentă din Roman a obținut premiul I al unei conferințe naționale studențești. Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD) din cadrul Facultății de Ştiinţe de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău a organizat joi, 10 mai, conferinţa PERFORMED – Performanţă şi calitate în educaţie.

Aceasta a fost a VIII-a ediție a acestui eveniment, iar cei prezenți au putut admira și expoziţia lucrărilor artistice ale studenţilor de la programul Pedagogia învățământului primar și preșcolar, expoziție organizată în colaborarea cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

În cadrul conferinței, studenții din diferite centre universitare care urmează cursurile DPPD, nivel I sau II, au dezbătut teme atractive și actuale din domeniul știintelor educației, fiind abordate trei domenii principale: psihologia educației, pedagogie și managementul clasei de elevi. S-au remarcat prezentări precum impactul formativ al utilizării păpușilor în educația preșcolarilor, metode de evaluare diferențiată în învățământul preșcolar, educația pentru mass-media, violența asupra profesorilor. Din rândul proiectelor prezentate de studenții ce urmează studii universitare de licență, premiul I a ajuns la Alexandra Georgiana Poenaru, cea care a prezentat metode de evaluare diferențiată în învățământul preșcolar. Alexandra Poenaru este în anul III la programul Pedagogia învățământului primar și preșcolar din cadrul Facultății de Litere a Universității „Vasile Alecsandri” Bacău. De asemenea, aceasta predă cultură civică și științe sociale în cadrul Colegiului Național „Roman Vodă” și în cadrul Liceului Teoretic Săbăoani.

Conferința națională PERFORMED a fost organizată cu fonduri de la Ministerul Educatiei Nationale, acordate special pentru desfășurarea activităților exracurriculare. Prezentările premiate de juriu au fost răsplătite cu diplome și premii în bani.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult