Eveniment cultural: „Evoluția chirurgiei la Roman în vreme de pace și război”

de | 15/05/2018 | Cultură, Local

Muzeul de Istorie Roman, Asociația Cultural-Științifică Urbana, Societatea de Istoria Medicinei și Farmaciei „dr. Epifanie Cozărescu” și dr. Florin Pavelescu ne invită miercuri, 16 mai, începând cu ora 14.00, la o expoziție în cadrul căreia putem descoperi „Evoluția chirurgiei la Roman în vreme de pace și război”.

Expoziția temporară poate fi vizitată la sediul Muzeului de Istorie Roman, din str. Cuza Vodă, nr. 19 (Casa dr. Fălcoianu). Tot acolo va avea loc și vernisajul, dar cei care nu pot ajunge la deschidere, pot vizita această expoziție până în luna septembrie.

Despre evoluția chirurgiei la Roman vor vorbi muzeograful Iulia Butnariu și dr. Dan Arvătescu, președinte al Societății de Istoria Medicinei și Farmaciei „dr. E. Cozărescu” din Roman.

expozitie Evolutia chirurgiei

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.