Comunicat de presă Alexandru Rotaru: „Plângerea penală făcută de președintele PNL este lipsită de temei” 

de | 23/05/2018 | Național, Politică

Plângerea penală, fără un motiv real, depusă de președintele PNL domnul Ludovic Orban, împotriva Prim-Ministrului României, doamna Viorica Dancilă, este penibilă și de cea mai joasă speță. 
Această inițiativă, la cererea președintelui Iohannis, nu face decât să alimenteze temerile că se dorește cu ORICE preț schimbarea actualei guvernări și împiedicarea bunului mers al României și a bunăstării tuturor românilor. 
La scurt timp după ce Guvernul PSD-ALDE a demonstrat încă o dată, prin date oficiale, că își respectă promisiunile făcute romanilor în campania electorală, „surpriză”, Prim-Ministru primește această plângere penală. 
Devine tot mai evident faptul că în România opoziția nu există, cel puțin nu una constructivă, capabilă să facă ceva bun pentru țară. PNL nu are priorități decât denigrare și dosare penale inventate. Astfel, calea cea mai ușoară este de a recurge la metode de opresiune care se dovedesc a nu avea nicio bază legală, la fel cum s-a întâmplat și în anul 2015 când președintele Klaus Iohannis a cerut de 5 ori demisia premierului, iar apoi s-a inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului.
Asistăm la o luptă politică la cel mai josnic nivel, în care se încearcă constant dărâmarea unui Guvern legitim constituit, rezultat în urma votului a milioane de români. 
Se pare că se dorește ca, prim mijloace care afectează grav statul de drept, să se dea jos un Guvern legitim pentru a pune în loc un nou guvern „tehnocrat” care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să continue abuzurile din această țară. 
Susțin în continuare Guvernul PSD-ALDE condus de doamna Viorica Dancilă și sper ca o manevră politică atât de evidentă să nu obțină rezultatele dorite de președintele Iohannis și PNL.

Domnule Orban, veți guverna atunci când poporul vă va da acest drept prin vot! Voința poporului este suverană și votul trebuie respectat. Până atunci, lăsați Guvernul să-și facă datoria!

Alexandru Rotaru, deputat de Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.