Primăria pregătește încă un spectacol

de | 04/06/2018 | Administrație, Local

Primăria municipiului Roman pregătește încă un festival pentru romașcani. Acest nou eveniment, despre care primarul Lucian Micu susține că va fi o surpriză, ar uma să se desfășoare între festivalul de la sfârșitul acestei luni și cel din august, dedicat diasporei.

Primarul Micu a vorbit despre acest nou eveniment în contextul în care a fost întrebat despre cheltuiala ce va fi suportată din bugetul local pentru „România în sărbătoare”, evenimentul din 22 – 24 iunie, despre care înRoman.ro a scris aici.

Am intrat în acest program deoare am vrut sî ă le aducem romașcanilor, cu cheltuieli minime, cheltuielile Primăriei sunt doar în jur de 20.000 de lei – 22.000 de lei, iar restul sunt acoperite de telveiziune, de sponsori, de organizatori și nu văd o problemă ca în anul Centenarului – practic e un eveniment dedicat Centenarului, va fi în 100 de localități din țară – și mi s-a părut o idee bună, pe bani puțini să mai avem artiști la Roman.Va fi festivalul diasporei în luna august, dar până atunci vom mai avea un festival. Va fi o surpriză. Plăcută.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

De precizat că cei „20.000 – 22.000 lei” reprezintă, de fapt, 27.000 de lei, fiindcă suma cerută de organizator (peste 23.000 lei) este purtătoare de TVA.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.