O săptămână de distracție pentru copii: „Vara împreună” de la Murialdo

de | 05/06/2018 | Local, Util

Școala este aproape gata, dar pentru unii părinți acest lucru nu este neapărat o bucurie. Motivul este unul practic: nu au unde lăsa copiii pe timpul verii, dacă nu se numără printre familiile norocoase, cu bunici sau alte rude.

Iosefinii lui Murialdo vin cu o soluție temporară. Timp de o săptămână, în perioada 2- 7 iulie, copiii care sunt în școala generală (clasele I – VII) pot petrece împreună cu voluntarii de la Murialdo, în curtea Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”. Activitatea este una de tradiție, mii de copii de oraș, indiferent de școala din care provin sau de confesiunea căreia aparțin beneficiind, de-a lungul anilor, de activitățile desfășurate de Iosefinii lui Murialdo.

Au început înscrierile pentru Vara Împreună 2018, un loc de joaca dar, in acelasi timp si un ambient educativ. Atât formularele de înscriere, cât și acordurile parentale se găsesc în toate cele patru parohii romano-catolice din orașul Roman, dar și la sediul Iosefinilor lui Murialdo, din strada Moldovei, nr. 6. Pentru mai multe detalii puteți suna la următoarele numere de telefon: 0767784826, 0764753947, 0730470624, Vă așteptăm cu mult drag, indiferent de confesione sau religie, în număr cât mai mare!!!”, au anunțat organizatorii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.