Video: Romașcanii, invitați să vadă „România neîmblânzită”

de | 18/06/2018 | Cultură, Local

Sâmbătă, 30 iunie, începând cu ora 19:00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman va fi difuzat cel mai de succes film documentar românesc, cu peste 68.000 de spectatori: „România neîmblânzită”.

Documentarul are numeroase recenzii pozitive, iar cei care l-au văzut deja susțin că este un film care ar trebui să fie prezent la toate târgurile de turism de peste graniță.

Biletele pentru „România neîmblânzită” se pun în vânzare începând de marți, 19 iunie. Preţul unui bilet este de 10 lei.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.” – prezentare oficială film.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.