Video: Romașcanii, invitați să vadă „România neîmblânzită”

66

Sâmbătă, 30 iunie, începând cu ora 19:00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman va fi difuzat cel mai de succes film documentar românesc, cu peste 68.000 de spectatori: „România neîmblânzită”.

Documentarul are numeroase recenzii pozitive, iar cei care l-au văzut deja susțin că este un film care ar trebui să fie prezent la toate târgurile de turism de peste graniță.

Biletele pentru „România neîmblânzită” se pun în vânzare începând de marți, 19 iunie. Preţul unui bilet este de 10 lei.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.” – prezentare oficială film.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult