Poziția PSD Neamț în cazul condamnării lui Liviu Dragnea: „Uniți până la capăt”

de | 23/06/2018 | Județean, Politică

Organizația județeană a Partidului Social Democrat (PSD) a emis sâmbătă o poziție oficială față de condamnarea la închisoare cu executare, în primă instanță, a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Social-democrații nemțeni arată, într-un mesaj scurt, că îl susțin pe Dragnea și că vor merge „uniți, până la capăt”.

PSD Neamț apreciază că cel mai important lucru în acest moment îl reprezintă stabilitatea țării, precum și stabilitatea guvernării pentru îndeplinirea programului de guvernare. De asemenea, declarăm că nu ezităm în a susține unitatea Partidului Social Democrat care și-a asumat obiective clare pe care dorește să le realizeze conform deciziilor adoptate responsabil.
Împreună cu liderul partidului, domnul Liviu Dragnea, decizia noastră este de a fi mult mai fermi și mai radicali în tot ceea ce facem. Majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată, guvernarea nu va fi afectată.
Vom realiza programul de guvernare și vom duce pană la capăt reforma justiției, cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și Directivele Europene.
Decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea NU este definitivă.
PSD rămane unit!

comunicat PSD Neamț

Liviu Dragnea, președintele PSD; a fost condamnat joi, 21 iunie, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea este acuzat că din postura de președinte al Consiliului Județean Teleorman a determinat conducerea DGASPC Teleorman să țină angajate două persoane care, în fapt, lucrau la PSD. Decizia nu este definitivă.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.